2017 márciusában egy minden korábbinál átfogóbb termékteszt során hasonlította össze a Nébih a Magyarországon kapható csigatésztákat. A vizsgálatról részletes beszámoló az alábbi linken található:

http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20170309-nebih-csigateszta-teszt.html

Habár tésztánk a 24 nyolctojásos induló közül második lett, a cikk alján található részletes teszteredményeket átböngészve kiderül: íz alapján a Marton az első.

Túrós csusza óbudai módon

Jöjjön ki Óbudára, egy jó túrós csuszára, a kerthelységben sramli szól, és ott lehet csak inni jól.

A csuszatésztát bő, enyhén sózott, forrásban lévő vízbe szórjuk, 8 percig főzzük, tésztaszűrőn leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük.

10 dkg füstölt szalonnát kockára vágva kilvasztunk. 1 csomag csuszatésztát forrásban lévő sós vízben 5 percig főzzük. Leszűrjük, leöblítjük. A felét tűzálló tálba tesszük, a szalonnazsír felével elkeverjük, rámorzsolunk 25 dkg finom tehéntúrót, enyhén megsózzuk, majd rátesszük a tészta másik felét meglocsolva a maradék szalonnazsírral. Elsimítunk a tetején egy pohár tejfölt, megszórjuk a kisütött szalonnakockékkal. Forró sütőbe tesszük 10 percre. Azonnal tálaljuk. Csudafinom! 3-4 személynek elegendő.